Bu pazar, bücürüklerden sorulur!

Bu pazar, bücürüklerden sorulur!

Özel Gençlik İlköğretim Okulunda, anasınıfı öğrencileri tarafından bu yıl 4. kez düzenlenen geleneksel Bücürük Semt Pazarı etkinliği okul veli ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Anasınıfı öğrencilerinden oluşan ‘Minik Pazarcılar’ aileleri ile birlikte hazırladıkları ürünleri tezgahta müşterilerinin beğenisine sundular. Hijyenik ve organik olarak müşterilerin satışına sunulan ürünler okul öğrencileri tarafından büyük ilgi gördü.
Minik pazarcıların pazarında yer alan, elma şekeri, meyve, takı, oyuncak ve pasta gibi ürünlerden oluşan ürünlere öğrencilerin yanı sıra velileri de büyük ilgi gösterdi.
Bücürük Semt Pazarı’nın minik pazarcıları, satışların başladığı ilk dakikalarda ürünlerini bitirerek, pazarcılar tarihinde bir ilke imza attılar. Minik pazarcılar arasında zaman zaman tatlı rekabetler de yaşandı. Birbirleriyle yarışan miniklerin satış esnasında kullandıkları “Yılın son kampanyası bunlar, Gel vatandaş gel, Bedavadan biraz pahalı” gibi sloganlar da çok dikkat çekti.
Etkinliği düzenleyen Özel Gençlik İlköğretim Okulu anasınıfı öğretmenleri, başarı ve ilgilerinden dolayı öğrenci ve velileri kutlayarak, artık gelenekselleşen “Semt Pazarı” etkinliklerinin bundan sonraki yıllarda da devam edeceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.