Bu fotoğraf yalan oldu! Atiker ile Katırcı'nın yolları ayrıldı

Bu fotoğraf yalan oldu! Atiker ile Katırcı'nın yolları ayrıldı
​​​​​​​Konyaspor taraftarları, Konyaspor 2. Başkanı Celalettin Hakan Katırcı’nın neden istifa ettiğine anlam veremedi. Kulüp Başkanı Ömer Atiker ile Katırcı’nın arasının çok iyi olmasına rağmen istifanın nedeni merak konusu oldu

Konyaspor, kritik günlerden geçiyor. Kaybedilen puanların yanı sıra, yönetimde de bazı gelişmeler yaşanıyor. Konyaspor 2. Başkanı Celalettin Hakan Katırcı, kimsenin beklemediği bir süreçte istifasını duyurdu. Konyaspor taraftarları, Katırcı’nın istifasını beklemediğini dile getirdi. Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Atiker ile çok samimi ve yakın olan Katırcı’nın istifası akıllarda soru işaretleri bıraktı.

gwdyvoqxeaetmp0.webp

BİRLİKTE TATİLE BİLE GİTMİŞLERDİ

Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Atiker, birlikte görev yaptıkları süreç içerisinde Konyalı İş İnsanı Celalettin Hakan Katırcı ile sık sık pozlar veriyordu. Atiker, gittiği her yerde Katırcı ile birliktelik görüntüsü veriyordu. Atiker ile Katırcı’nın Göztepe deplasmanından sonra birlikte tatile gittiği de biliniyor. Son dönemlerde Atiker ve Katırcı, o eski samimiyetle hiç poz vermedi.

thumbnail-img-3975.webp

ATİKER’DEN KATIRCI’YA: İYİ Kİ VARSIN GÜZEL İNSAN

Kulüp Başkanı Ömer Atiker, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Katırcı için “Kardeşim Celalettin Hakan Katırcı. Allah seni nazarlardan korusun. Bu birlikteliği ve ekip ruhunu taşıdığın için sana teşekkür ediyorum. İyi ki varsın güzel insan…” demişti. Fotoğrafın üzerinden yaklaşık 3 ay geçti, Konyaspor 2. Başkanı Celalettin Hakan Katırcı istifasını duyurdu. Bu gelişmelerin üzerine taraftar “Acaba Ömer Atiker ile Celalettin Hakan Katırcı’nın arası mı açıldı? İş yoğunluğundan mı Katırcı istifa etti yoksa başka bir şey mi var” sorularını sordu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum