Bu defa kurtulamadı

Bu defa kurtulamadı

Daha önce geçirdiği trafik kazasında aylarca komada kalan 11 yaşındaki Muhammet Gürbüz, önceki gün hızla gelen aracın altında kalarak annesinin gözleri önünde yaşama veda etti

Mevlana Caddesi üzerinde önceki gün akyam saatlerinde meydana gelen kazada tam bir dram yaşandı. Annesi Nebahat Gürbüz ile bankaya fatura yatırmaya giden 11 yaşındaki Muhammet Gürbüz, Valilik binası yakınlarında annesi ile birlikte yolun karşısına geçmek isterken Askeri personel olduğu öğrenilen sürücünün kullandığı 42 ES 172 plakalı aracın kendisine çarpması sonucu kanlar içerisinde yere yığıldı. Annesinin gözü önünde meydana gelen kazada ağır yaralı olarak Numune Hastanesine kaldırılan minik Muhammet, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

Ahırlı ilçesi Akkise beldesinden olan ve Doğuş Mahallesinde oturan Muhammet Gürbüz’ün Çimenlik Caddesi Doğuş mahallesinde ki evlerinde oğullarının ölüm haberini alan annesi Nebahat ve babası Hasan Gürbüz, gözyaşlarını tutamadı. İki kardeşin küçüğü olan Muhammet Gürbüz’ün daha öncede trafik kazası geçirdiğini söyleyen yakınları, “Muhammet geçen yıl Fetih Caddesi üzerinde bisikleti ile gezerken hızla gelen aracın altında kalarak ağır yaralanmıştı. Aylarca komada kalmış ve uzun süren bir tedavinin ardından sağlığına kavuşmuştu. İlk kazada şanslı olan Muhammet ne yazık ki ikinci kazasında o kadar şanslı olamadı ve hayatının baharında aramızdan ayrıldı” diye konuştu.
Koyunoğlu İlköğretim Okulu 5. sınıfında okuyan ve okulunda çok sevilen Muhammet Gürbüz’ün ölüm haberi okul arkadaşlarını da üzüntüye boğdu. 11 yaşında geçirdiği ikinci trafik kazası sonucu hayata veda eden Muhammet Gürbüz, yüzlerce seveninin katıldığı cenaze namazının ardından Üçler mezarlığında gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. Öte yandan kazaya karışan ve Askeri personel olduğu ileri sürülen sürücünün ise İl Jandarma Komutanlığı tarafından gözaltına alındığı, kaza ile ilgili soruşturmanın ise Askeri Mahkeme tarafından sürdürüldüğü öğrenildi.

ALİ SAİT ÖGE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.