Bu belediyenin tesislerinde çay ve su sadece 1 lira!
Muğla'nın Dalaman ilçesinde bulunan Söğütlüyurt Ayyıldız Halkevi tamamlanarak hizmete açıldı. Dalaman Belediyesi tarafından hizmete sunulan merkez, özellikle ekonomik zorluklar karşısında vatandaşın bütçesine destek olmayı amaçlıyor.
Belediye tarafından yapılan açıklamada, açılan bu halkevinin ilçedeki üçüncü, belediyenin ise gerçekleştirdiği sekizinci açılış olduğu belirtildi. Bu zorlu ekonomik şartlarda uygun fiyatlarıyla hizmet veren Halkevlerinin yoğun ilgi gördüğü ifade edildi.
Belediye yetkilileri, vatandaşlara yönelik bu sosyal hizmet anlayışını sürdüreceklerini vurguladı ve "Dalaman Kartı olan vatandaşlarımıza çay ve suyu 1 TL'den vermeye devam edeceğiz" dedi. Artan hayat pahalılığına karşı atılan bu adımın, diğer belediyelere de örnek teşkil etmesi bekleniyor.
Kaynak:Haber Merkezi





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.