BOTAŞ açıkladı! Doğalgaza 30 gün zam yok!

BOTAŞ açıkladı! Doğalgaza 30 gün zam yok!

BOTAŞ yılın bitmesine 30 gün kala sene sonuna kadar zam yok açıklaması yaptı. Yapılan bu açıklama doğalgaz faturasını nasıl ödeyeceğini düşünen vatandaşa ilaç gibi geldi (!)

Kış aylarının gelmesiyle vatandaşın en büyük korkularından olan Doğalgaz faturlarıyla ilgili önemli bir haber paylaşıldı.

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş.'den (BOTAŞ) doğalgaz fiyatlarıyla ilgili vatandaşların yüreğine su serpecek bir açıklama yaptı. BOTAŞ Doğalgaz fiyatlarıyla igili yaptığı açıklamada doğalgazda aralık ayında geçerli olacak fiyat tarifelerini, tüm abone gruplarına sabit tutulacağını açıkladı.

BOTAŞ’ın açıklamasıyla her 1000 metreküpe konutlarda 1251 TL, ticarethane, sanayi ve elektrik üreten santrallerde 1400 TL ödemesinde, 1-31 Aralık dönemi için fiyatlar sabit tutuldu.

Yapılan bu açıklamaya göre vatandaşlar senene sonuna kadar doğalgazı zamsız kullanacak.

30 GÜN DOĞALGAZA ZAM YOK!

Yılın son ayına girdiğimiz şu günlerde BOTAŞ’ın sene sonuna kadar zam yapmayacağız açıklaması doğalgaz faturasından korkan vatandaşa ilaç gibi geldi. BOTAŞ’ın Aralık ayı için yaptığı zam yok açıklaması Ocak ayından itibaren zam mı yapılacak sorusunu da beraberinde getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum