Bölgenin en büyüğü; ŞAHİN DERİ

Bölgenin en büyüğü; ŞAHİN DERİ

İç Anadolu’nun en büyük deri konsepti Konya’da açıldı. Yarım asra yakın süredir Mevlana Çarşısı’nda deri sektörüne yön veren Şahin Deri, 750 metre kare yeni mağazasında yüzlerce çeşit ürünü müşterileriyle buluşturuyor.

Firma yöneticilerinden Mustafa Şahin, imalat ve satış konseptiyle açtıkları yeni mağazalarının, sektöre yeni bir soluk kazandırdığını ifade etti.

SAĞLIK İÇİN DERİ KIYAFET

Deri kıyafetler; sağlıklı olmaları, doğal olmaları ve yeni dönemde birçok renk, ürün seçeneğine sahip olmaları gibi özellikleriyle insanların ilgi odağı oluyor. Son yıllarda sağlıklı ve organik kıyafetlerin tercih ediliyor olması, deri sektörünün de gelişimine yön verdi. Konya’da tamamı yüzde yüz hakiki deriden oluşan ürün yelpazesine sahip firması Şahin Deri, yarım asırlık tecrübesini yeni açtığı fabrika satış mağazasıyla müşterilerine yansıtmaya devam ediyor.

2.jpg

İSTANBUL CADDESİ’NDE HİZMETE AÇILDI

İstanbul Caddesi Dolmuş Durakları karşısında açılan 750 metrekarelik dev mağazada, giyimden aksesuara yüzlerce çeşit ürün imalattan halka ulaştırılıyor. “Sadece Hakiki Deri” sloganıyla kaliteden ödün vermeden yıllardır hizmet veren Şahin Deri’nin yöneticilerinden Mustafa Şahin ile deri giyim modası ve sektörün geldiği noktaları konuştuk.

Dünya’nın en sağlıklı kıyafetleri deri kıyafetlerdir diyen Şahin, “Hem doğal, hem nefes alan yapıya sahip olan deriler, insan vücudu için en iyi kıyafet şekli” dedi.

bina-1.jpg

YENİ BİR KONSEPT: İMALAT VE FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI

Yeni mağazalarında ürün yelpazesini de çok geliştirdiklerini ifade eden Mustafa Şahin, “Yeni bir konseptle müşterilerimizin karşısına çıkıyoruz. Daha önce Mevlana Çarşısı’nda yarım asra yakın süredir daha küçük bir dükkanda hizmet veriyorduk. Çarşının yıkılmasıyla birlikte biz de daha önceden planlarımızda yer alan İç Anadolu’nun en büyük deri mağazasını İstanbul Caddesi’nde hizmete açtık. Müşterilerimiz de çok memnun kaldı. Çünkü imalat bölümümüzü de mağazamıza entegre ettik. Böylece daha uygun fiyata, anında çözümler üretebilen bir mağaza modeline bürünmüş olduk” diye konuştu.

YÜZLERCE ÇEŞİT ÜRÜN, SINIRSIZ RENK SEÇENEĞİ

Şahin Deri Mağazası’nda; bayan çanta, erkek çanta, cüzdan, kemer, eldiven, şapka, pardösü, çocuk montu, kadın mont çeşitleri, erkek montları sınırsız renk çeşidiyle sergileniyor. Şahin Deri Yöneticisi Mustafa Şahin, deri kıyafet ve aksesuarlarında sınırsız renk seçeneği sunduklarını dile getirerek, “Deri giyimde belki de kumaştan daha fazla renk seçeneğine sahibiz artık. Mağazamızda hakiki deriden yapılmış aksesuar ve giyim ürünlerimizde dilediğiniz rengi bulmanız mümkün. Yeni konseptimizde aynı zamanda kişiye özel dikimler de yapıyoruz. Bu müşteri açısından çok önemli. Beğendiği bir modelde istediği değişiklikleri anında yaptırabilecekler. Bu da imalat ile satışı aynı noktada bulundurmanız avantajı olacak” dedi.

3.jpg

BÖLGENİN HAVA ŞARTLARI İÇİN ÇOK UYGUN

İç Anadolu’nun hava şartlarına en uygun giysilerin deri olduğunu kaydeden Mustafa Şahin, “Bölgenin en hava şartlarına en uygun kıyafetler deri. Çünkü artık çok soğuk olmuyor, insanlar ulaşım için araçlarını tercih ediyor. Aynı zamanda deri giyim mevsim süreleri de çok arttı. Artık yılın 10 ayında deri kıyafet giyilebiliyor bölgemizde. Çok soğuk havalarda kullanılabilecek içerisi gerçek kürkten oluşan ürünlerimiz de mevcut. Hem terletmediği hem nefes alabildiği hem de sağlıklı olması nedeniyle insanlarımız büyük ölçüde deri kıyafetlere yönelmeye başladı. İklim şartlarımız da deri için çok elverişli” diyerek, yılın her mevsimi sağlıklı kıyafetler olan derinin kullanılabileceğini ifade etti.

SUNİ DERİYE DİKKAT EDİN

Piyasada markalı markasız birçok firmanın deri adı altında suni deri satışı yaptığını vurgulayan Şahin Deri yöneticisi Mustafa Şahin, “Türkiye’de markalaşmış firmalarında aralarında yer aldığı birçok ürünü deri mont adı altında suni ürünlerden yapılarak satılıyor. İnsanlarımız da bunları gerçek deri sanarak alıyor. Bu ürünlerin tamamı plastik ve geri dönüşümden elde edilen ürünlerin deriye benzetilmesiyle üretiliyor. Plastik ürün demek sağlıksız demek. Çünkü nefes almıyor, hava geçişi sağlamıyor. Türkiye’de deri mont diye satılan ürünlerin çok büyük bir bölümü gerçek deri değil. O yüzden insanlarımız deri kıyafet almak için, deri mağazalarını tercih etmeliler” diye konuştu.

5.jpg

STİLİSTLERLE ÇALIŞILIYOR

Deri sektörünün son yıllarda büyük yenilikler yaşadığını anlatan Şahin Deri yönetisi Mustafa Şahin, artık çok daha ince deriler ürettiklerini kumaş hafifliğinde olduğunu dile getirerek, “Üretim modelimizi çağın gereklerine uygun şekilde geliştirdik. Artık çok ince derileri işleyebiliyoruz fabrikamızda. Çeşitler o kadar arttı ki, günümüzde yazlık, kışlık, mevsimlik, üç mevsim giyilebilecek formda deriler üretiyoruz. Bunun yanında moda stilistleriyle çalışıyoruz. Her yıl onlarca yeni model çıkarıyoruz. Özellikle kadın giyim ve aksesuarlarında modaya yön veren dikimler, modeller üretiyoruz. Bu çeşitlilik sayesinde de dünya genelinde deri giyime ilgi büyük ölçüde arttı. Dünyaca ünlü isimler de artık deri kıyafetler tercih ediyor. Kumaş kadar hafif ve sağlıklı ürünleri tüm dünyaya ulaştırıyoruz. Türkiye’nin ilk internet satışı yapan deri firmalarından birisiyiz ve halen de satışlarımızı mağazamızın yanı sıra sanal ortamda da devam ettiriyoruz” dedi.

Müşteri için en önemli noktalardan birisini de satış sonrası destek ve garanti hizmetlerinin oluşturduğuna dikkat çeken Mustafa Şahin, “Ulusal çapta satış yapan deri mağazalarından ürün alan müşterilerimiz, daha sonra yaşadıkları küçük sorunlarda garanti süresi gibi uzunca bir süreyi beklemek zorunda kalıyorlar. Biz bu soruna çözüm ürettik. İmalat bölümümüzü de mağaza bünyesine katarak, müşterimizin yaşadığı sorunu aynı gün içerisinde çözerek kesintisiz olarak kıyafetlerini kullanmalarını sağlıyoruz. Bu çok önemli bir nokta. Çünkü bir fermuar sorunu, bir çıtçıt sorunu için bir ayı aşkın süre beklemek müşterinin canını sıkar. Bunu birkaç saat içerisinde hallediyor olmak ise mutluluk verir. İşte bizi diğer mağazalardan ayıran bir diğer önemli nokta da bu” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.