Bodrum'da Kadrolu İşçilerin Maaşına Zam Yapıldı

Bodrum'da Kadrolu İşçilerin Maaşına Zam Yapıldı
Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Konacık Belediye Başkanlığı ile Belediye-İş Sendikası arasında, 37 kadrolu personeli kapsayan toplu sözleşme imzalandı.

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Konacık Belediye Başkanlığı ile Belediye-İş Sendikası arasında, 37 kadrolu personeli kapsayan toplu sözleşme imzalandı. İmza törenine Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Belediye-İş Sendikası Muğla Şube Başkanı Ender Akbay ve Şube Başkan Yardımcısı Ergül Şahin ile belediye personeli katıldı.

Personeline teşekkür eden Başkan Tosun, "Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bu zamana kadar yaptıkları ve bundan sonra da yapacakları hizmetlerden dolayı değerli personelime çok teşekkür ediyorum. Konacık'ta verdiğimiz bu hizmetleri, işçi ve memur olarak belediyemizde çalışan tüm personelimizle birlikte gerçekleştirdik." dedi.

Konacık Belediyesi'nde çalışan 37 kadrolu işçiyi kapsayan toplu sözleşmeye göre 2013 yılında her ay 113 TL zam uygulanacak ve ek olarak gıda yardımı yapılacak. Başkan Tosun ve Sendika Şube Başkanı Akbay tarafından imzalanan sözleşme, Büyükşehir Kanunu gereği Muğla Belediyesi'nin onayından sonra yürürlüğe girecek. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.