Birlikte İleri Derneği'nden Konya'daki depremzede ailelere iftar yemeği

Birlikte İleri Derneği'nden Konya'daki depremzede ailelere iftar yemeği

Deprem bölgelerinden Konya'ya göç eden depremzede aileler Birlikte İleri Derneği tarafından düzenlenen iftarda bir araya geldi.

Deprem bölgelerinden Konya'ya göç eden depremzede aileler Birlikte İleri Derneği tarafından düzenlenen iftarda bir araya geldi. Birlikte İleri Derneği Genel Başkanı Av. Latif Cem Baran ve dernek yöneticileri 11 ilden gelen aileler ve mahalle muhtarları ile iftar sofrasında buluştu.

adsiz-007.jpg

Deprem bölgelerinden Konya'ya göç eden depremzede aileler ile Konya Muhtarlar Derneği'ne bağlı mahalle muhtarları, Birlikte İleri Derneği tarafından organize edilen iftarda bir araya geldi. İftar organizasyonuna katılan depremzede aileler ve muhtarları selamlayan Av. Latif Cem Baran şunları söyledi; "Birlikte İleri Derneği olarak depremin ilk anından itibaren bir dizi tedbirler aldık. Ve ilk günden itibaren çalışmalara başladık. İlk olarak deprem bölgesinde ardından ilimizde bulunan tüm depremzedelerimizin ihtiyaç ve sorunlarını çözmeye çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. Her daim yanınızda olacağız. Bu vesileyle bir kez daha acınızı paylaşıyorum. Rabbim bir daha böyle acıları yasatmasın diyerek Ramazan ayınızı kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Memleketlerinden uzakta Ramazan oruçlarını birlik iftarında açan depremzede aileler organizasyon için Birlikte İleri Derneği Genel Başkanı Av. Latif Cem Baran'a teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.