Bilir’in fotoğrafları ‘Hüyük  Işıkla Güzel’ ismiyle kitaplaştı

Bilir’in fotoğrafları ‘Hüyük Işıkla Güzel’ ismiyle kitaplaştı

Hüyük Kaymakamı Hasan Çimer'in katkılarıyla hazırlanan "Hüyük Fotoğraf" kitabı, sanatseverlerin ve fotoğraf tutkunlarının beğenisine sunuldu

Hüyük Kaymakamı Hasan Çimer'in katkılarıyla hazırlanan "Hüyük Fotoğraf" kitabı, sanatseverlerin ve fotoğraf tutkunlarının beğenisine sunuldu. ‘Hüyük Işıkla Güzel’ adlı kitabın içeriğini oluşturan fotoğraflar ise Hüyük’te eczacı olarak görev yapan Reha Bilir'e ait.

Kaymakam Çimer, ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini belgeleyen bu özel projeyle, Hüyük'ün benzersiz zenginliklerini gelecek nesillere aktarmayı amaçladığını belirtti. Çimer, kitabın toplumun kültürel mirasına katkı sağlayacağını ve bölgeye ilgiyi artıracağını dile getirdi.

Hüyük Fotoğraf kitabında ilçenin etkileyici manzaralarını, tarihi yapılarını ve yerel yaşamın samimi anlarını yansıtan Reha Bilir'e ait fotoğraflar yer alıyor. Bu özel çalışma, Hüyük'ün doğal güzelliklerini ve kültürel çeşitliliğini bir araya getirerek ilçenin kimliğine ışık tutuyor.

Hüyük Fotoğraf kitabı, sanat ve fotoğraf severlerinden de büyük bir ilgi gördü. Kitabı inceleyenler, ilçenin tarihini, doğasını ve kültürel mirasını yakından tanıma fırsatı bulacaklar. Eserin bu özel koleksiyonu, ilçe sakinlerinin ve ziyaretçilerinin gözlerini, gönüllerini ve ruhlarını doyuracak bir deneyim sunuyor.

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.