Beysu Konyaspor kupada ilk sınavına çıkacak

Beysu Konyaspor kupada ilk sınavına çıkacak

Beysu Konyaspor Basket, Türkiye Erkekler Basketbol 1. Lig takımlarının yer aldığı Federasyon Kupası ilk maçında bugün 17.30’da Mersin Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

Federasyon Kupası, 18-25 Eylül tarihleri arasında Ankara'da düzenlenecek. Karşılaşmalar Ankara'daki M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu ile Mamak Belediyesi Spor Salonu'nda oynanacak. 16 takımın yer alacağı kupa karşılaşmaları TBF TV'nin YouTube adresinden canlı olarak yayımlanacak.

Beysu Konyaspor Basket, kupada A Grubu'nda yer alıyor. Yeşil-beyazlı ekip, grupta Mersin Büyükşehir Belediyespor, BUDO Gemlik ve Ankara Ormanspor ile karşılaşacak. Dev Kartallar, oynayacağı 3 grup maçında ilk 2 içinde yer alarak çeyrek finale yükselmeyi hedefliyor. Beysu Konyaspor, ilk maçında bugün saat 17.30'da Mersin Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip, ikinci maçında yarın saat 18.00'de BUDO Gemlik, gruptaki 3. maçında ise 20 Eylül Pazartesi günü saat 19.45'te Ormanspor ile karşılaşacak. Federasyon Kupası'nda çeyrek final maçları 22 Eylül, yarı final maçları 23 Eylül, final maçı ise 25 Eylül Cumartesi günü oynanacak.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.