Beyşehir'de sürücüler araçlarını örtüyle soğuktan koruyor

Beyşehir'de sürücüler araçlarını örtüyle soğuktan koruyor

Beyşehir ilçesinde sürücüler aşırı soğuk nedeniyle araçlarını örtüyle korumaya çalışıyor.

Beyşehir ilçesinde sürücüler aşırı soğuk nedeniyle araçlarını örtüyle korumaya çalışıyor. Son yılların en ağır kış koşullarının hüküm sürdüğü ilçede, hava sıcaklıklarının gece eksi 20'leri görmesi, Türkiye'nin en büyük tatlı su gölünün tamamen donamasına neden olurken, trafiğe çıkan motorlu araçlar da soğuklardan olumsuz etkiliyor.

Araçlarını özellikle sabah saatlerinde çalıştırıp hareket ettirememekten endişe eden motorlu araç sürücüleri, otomobillerinin kaputlarını üzerine örtü örterek korumaya çalışıyor.

Özellikle, sabah kalktıklarında otomobilerini çalıştırmakta zorlanan sürücüler, araçlarını soğuktan koruyabilmek için değişik yöntemler deniyor. Çalıştıramadıkları için sürücüler, zaman zaman diğer motorlu araçlardan akü takviyesi yaparak araçlarını hareket ettiriyor. Özellikle dizel yakıtla kullanılan araç sahileri, soğuk havalarda daha büyük zorluk yaşıyor. 

Motorlu araçlarını battaniye, koltuk örtüsü ve nevresim gibi çeşitli örtülerle örten sürücüler, camların buzlanmaması için de önlem almaya çalışıyor. Birçok sürücü araçların camına karton veya gazete kağıdı sererek hareket ettirmeden önce uzun süre buz kazıma mesaisi yapıp vakit kaybetmemek için çaba gösteriyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum