Beyşehir’de park alanları güzelleşiyor

Beyşehir’de park alanları güzelleşiyor

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehrin birçok noktasında devam eden çalışmalarla mahalle, park ve bahçeler ile çocuk oyun alanları güzelleşiyor

 

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehrin birçok noktasında devam yeşil alan çalışmaları ile mahalle, park ve bahçeler ile çocuk oyun alanları güzelleşiyor.

 Şehrin birçok noktasında eş zamanlı olarak hummalı bir çalışma başlatan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bir yandan binlerce çiçeği toprakla buluşturup birçok noktada yabani ot temizliği gerçekleştirirken, diğer yandan gerekli ilaçlama çalışmalarını yerine getiriyor. Öte yandan ekipler refüjlerde ve parklardaki uzayan çimlerin biçim işlerini de aralıksız yürütüyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada: "Şehrimiz her geçen gün gelişiyor. Biz de Beyşehir Belediyesi olarak bizlere güvenen, şehri emanet eden hemşerilerimize layık hizmetlere devam ediyoruz. İnşallah marka şehir olma yolunda hızla ilerleyen, geçmişiyle övünen geleceğe emin adımlarla ilerleyen Beyşehir’imize en iyi hizmeti hemşerilerimize sunmak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bir yandan asli görevimiz olan temel hizmetleri gerçekleştirirken diğer yandan şehrimizin vitrini niteliğindeki cadde ve sokaklarımızı güzelleştirecek projelerle süslüyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.