Beyşehir Belediyesi Meclis Toplantısı

Beyşehir Belediyesi Meclis Toplantısı

Beyşehir Belediyesi ağustos ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Belediye hizmet binasındaki toplantıda konuşan Belediye Başkanı Adil Bayındır, "Günlerdir ciğerlerimizi yakan orman yangınları ile mücadele ediyoruz. Yangınların sebebinde bir kasıt var ise neden olanları lanetliyorum. Yangın bölgelerine yardım kampanyası başlatan Beyşehirli hemşehrilerimi ise tebrik ediyorum." dedi.

"Şehrimiz her afette olduğu gibi bu günde taşın altına elini koydu. Bir olmanın, beraber olmanın, aynı duyguları yaşamanın bir kez daha hassasiyetini gösterdi." diyen Başkan Bayındır sözlerini şöyle sürdürdü:

"İlçemize bağlı başta Karaali, Esence ve tüm köy ve kasabaları tebrik ediyorum. Güzel bir çalışmayla güzel sesler geldi. Ben bütün bölgemizin insanlarına şükranlarımı sunuyorum. Zira bizim insanımız devletine, milletine ve bayrağına bağlı millettir. En ufak bir olayda milli duygularını ön planda tutan bir millettir. O yüzden bu olayları her kesimden her siyasi kanattan destek gördüğünü Manavgat’ın da olduğu Marmaris, Kuşadası, Gündoğmuş, Alanya yani Akdeniz’in muhtelif bölgelerinde bu dayanışmaları görmekten mutluluk duyuyoruz. Devletin ya da ülkenin uğradığı herhangi bir şeyde asıl olan bir olmaktır ve birlikte hareket etmektir. Tenkit günü değildir gün çözüm bulma günüdür. O nedenle doğru işlemler yapıldığını gözlemek beni şahsen milletim adına memnun etmiştir."

Toplantıda, gündemdeki diğer konular da görüşülerek müzakere edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.