Beyşehir Belediyesi kira ödemelerine esneklik getirdi

Beyşehir Belediyesi kira ödemelerine esneklik getirdi

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Korona virüsle mücadele kapsamında, belediyeye ait taşınmazlarda bulunan kiracıların kira ödemeleri konusunda açıklamada bulundu.

Beyşehir Belediyesi Korona virüs ile mücadele sürecinde vatandaşa ve esnafa destek olmak amacıyla mülkiyeti belediyeye ait dükkan, iş yeri ve benzeri taşınmazlarda, kira alacaklarını koronavirüs salgını bitene kadar esnetildiğini belirtti.  Bayındır, yaptığı açıklamada, “Şehrimizde Korona virüs salgınıyla mücadelede aldığımız tedbirlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Ekiplerimiz toplu ulaşım, toplu kullanım alanları, kurum ve kuruluşlarda ve ilçemizin her noktasında hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. 

Korona virüs ile mücadele sürecinde vatandaşımıza ve esnaflarımıza destek sağlamak amacıyla aldığımız karar doğrultusunda, belediyemize ait açık olan iş yeri, dükkan ve diğer gayrimenkullerin kira ödemelerinin ertelenmesine, kapalı olan iş yeri, dükkan ve diğer gayrimenkullerde ise bu salgın süresi içerisinde kapalı kaldığı zaman zarfında ücret alınmayacaktır” dedi.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.