Beşiktaş, Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Beşiktaş, Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Slaven Bilic, yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık bir buçuk saat sürdü.

Antrenmana özel çalışma yapan İsmail Köybaşı, Sivok ve Atiba Hutchinson katılmazken, dünkü antrenmanda sol ayak bileğini burkan ve tedavisine başlanan Muhammed Demirci de antrenmanda yer almadı.

Siyah - beyazlılar, kondisyon ve taktik çalışmasına takım halinde yapılan ısınma koşusuyla başladı. Ardından stretching ve istasyon çalışmaları yapan takım, elle pas ve kafayla pas çalışmasının yer aldığı oyunlarla antrenmana devam etti. Daha sonra iki grup halinde taktik çalışmasının yer aldığı program uygulayan ekibimizin antrenmanı, yarım sahada yapılan taktik maçıyla sona erdi.

Beşiktaş, Çaykur Rizespor ile 21 Ekim Pazartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın saat 18.00’de yapacağı antrenmanla tamamlayarak kampa girecek.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.