Benzinle Fındık Dallarını Yakmak İstedi Kendi Yandı
Yayınlanma:
Sakarya'nın Karasu ilçesinde fındık bahçesinde topladığı ot ve dalları benzinle yakmak isteyen yaşlı adam, elbisesi tutuşunca alevler arasında kalarak yandı.
Sakarya'nın Karasu ilçesinde fındık bahçesinde topladığı ot ve dalları benzinle yakmak isteyen yaşlı adam, elbisesi tutuşunca alevler arasında kalarak yandı. Hastaneye kaldırılan yaşlı adam, hayatını kaybetti.
Olay, Kuyumculu köyünde meydana geldi. Mithat İskender (81), fındık bahçesindeki ot ve dalları bir araya toplayıp benzin dökerek yakmak istedi.Yaşlı adamın ateşi yaktığı sırada üzerine sıçrayan benzin nedeniyle elbiseleri tutuştu. Ağır yaralanan yaşlı adam, Karasu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İskender, ilk müdahalenin ardından Adapazarı'ndaki hastaneye sevk edildi. Durumu ağır olan İskender daha sonra Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi. İskender, üç gün sonra hayatını kaybetti.
CİHAN
Kaynak:
Resmi İlanlar
Türkiye





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.