‘Belediye kaynaklarını  verimli kullanacağız’

‘Belediye kaynaklarını verimli kullanacağız’

İlçe ziyaretlerini sürdüren Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Karaduman, “Belediye kaynaklarını etkin ve verimli bir şekilde kullanarak, israfı önleyeceğiz. Vergileri halkın refahına harcayacağız” dedi.

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Karaduman, Konya'nın Kulu ilçesine bağlı Ömeranlı Mahallesi'nde, vatandaşlarla bir araya geldi. Karaduman, ziyarette, adil ekonomik düzen, vatandaşlarla sürekli istişare, israfın önlenmesi, liyakatin ön planda tutulması ve özlenen milli görüş belediyeciliği konularını ele aldı.

3-3-1.jpegADİL EKONOMİK DÜZEN İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Karaduman, ziyaretinde mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, "Bizim için vatandaşlarımızın refahı ve huzuru her şeyden önce gelir. Adil ekonomik bir düzen sağlayarak, herkesin hak ettiği yaşam standardına kavuşması için çaba göstereceğiz. Vatandaşlarımızla sürekli istişare içinde olacak, onların beklenti ve taleplerini dikkate alacağız" dedi.

LİYAKAT ESAS ALINACAK

İsrafın önlenmesi konusunda kararlı olduklarını belirten Karaduman, "Belediye kaynaklarını etkin ve verimli bir şekilde kullanarak, israfı önleyeceğiz. Halkımızın vergilerinin gereksiz harcamalara değil, onların refahına ve ihtiyaçlarına yönlendirilmesi için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Liyakati ön planda tutacaklarını vurgulayan Karaduman, "Belediyemizde liyakat esas alınacak, liyakat sahibi olanlar göreve getirilecek. Şeffaf bir yönetim anlayışıyla, adaletin sağlanması için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ VURGUSU

Son olarak, özlenen Milli Görüş belediyeciliği ile halkı refaha kavuşturacaklarını belirten Karaduman, "Milli değerlerimize, kültürümüze ve insanımıza saygı duyan bir anlayışla, hizmetlerimizi sunacağız. Halkımızın refahı ve mutluluğu için gece gündüz çalışacağız" dedi.

SAİT ÇELİK

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum