Belediye başkanlarından Konyaspor'a ziyaret

Belediye başkanlarından Konyaspor'a ziyaret

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve merkez ilçe belediye başkanları ligin final maçı olan Çaykur Rizespor karşılaşması öncesinde takıma moral ziyaretinde bulundu. Altay: “Bu hafta kazanmaktan başka şansımız yok” dedi

İttifak Holding Konyaspor’un pazar günü evinde oynayacağı ve ligde kalmak için final önemi taşıyan Çaykur Rizespor karşılaşması öncesi Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay yeşil-beyazlı ekibe moral ziyaretinde bulunarak futbolculara başarı diledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı ve beraberlerindeki heyet Konyaspor’un Kayacık Tesislerine moral ziyareti gerçekleştirdi.

Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay “Bugün, Karatay Belediye Başkanımız Hasan Bey, Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Bey, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı Bey ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanımız ile sizleri ziyaret etmek istedik. Hatırlarsınız en son ziyaretimiz üç dört ay önceydi ve sonrasında güzel bir galibiyet aldık. Biz de uğur getireceğine inandığımız için tekrar takımımızı ziyaret etmek istedik. Son zamanlardaki en önemli maçımıza haftasonu çıkacağız. İlk gün söylediğimiz gibi, yönetimimize, futbolcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Bugüne kadar bizi mahcup etmediniz. İnşallah bu haftasonu ve sonrasında başaracağınıza inanıyoruz. Biz belediyeler olarak Konyaspor'a destek vermeye devam ediyoruz. Şehir olarak Konyalılar, sizlerle birlikteler. Bu hafta kazanmaktan başka şansımız yok. Yazılıp çizilenleri aklımızın ucundan bile geçirmek istemiyoruz. Sizlerden başarı bekliyoruz. Konya, mevcut sistemiyle, stadyumuyla, şehir kültürüyle bunu hak etmez. Bu durumdan kurtulacağımıza inanıyoruz. Hem yönetimimiz hem bizler gayret ediyoruz. Buradan çıkmak için sahada kazanmak gerekiyor. Ziyarete gelen heyet adına, hepinize başarılar diliyorum. İnşallah hafta sonu hepimizi mutlu edecek bir sonuç alırız. Şehrimizin buna ihtiyacı var.” dedi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum