Bayram hediyesi galibiyet olsun

Bayram hediyesi galibiyet olsun

Konyaspor yarın evinde Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşma MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak. Yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazanarak taraftarına güzel bir bayram hediyesi vermek istiyor 

İ.H. Konyaspor Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında sahasında Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. 

Konyaspor yarın evinde Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşma MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak.

Mücadeleyi Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını Candaş Elbil ve Kamil Çetin yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Cihan Aydın olacak.

Konyaspor geride kalan 34 hafta sonunda 19 galibiyet, 7 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 64 puan toplarken, Fatih Karagümrük ise 14 galibiyet, 8 beraberlik ve 12 mağlubiyet alarak 50 puan elde etti. Müsabaka öncesinde yeşil-beyazlılar, 3. sırada Şampiyonlar Ligi umutlarını devam ettirmek isterken, İstanbul ekibi ise 9. sıradan yukarılara doğru tırmanmak istiyor.

SÜPER LİGDE 4. RANDEVU

Konyaspor ile Fatih Karagümrük, bu mücadeleyle beraber Süper Lig tarihinde 4. kez karşı karşıya gelecek. Aralarında daha önce oynanan 3 maçta Konyaspor 2 kez sahadan galip ayrılırken, Fatih Karagümrük ise 1 defa rakibini mağlup etti. Bu maçlarda Konyaspor 10 kez gol sevinci yaşarken, Fatih Karagümrük 4 defa fileleri havalandırdı. İki takım Konya'da 1 kez karşı karşıya geldi. Geçen sezon oynanan müsabaka, ev sahibi ekibin 5-1'lik galibiyeti ile sona ermişti.

İLHAN PALUT İLE VOLKAN DEMİREL 2. KEZ RAKİP

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut ile Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, bugüne kadar 1 kez karşı karşıya geldi. Bu yıl İstanbul'da Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda uzatmalara giden zorlu maçı, Demirel'in öğrencileri 5-4'lük skorla kazanmıştı.

SARI KART ALARMI 

zorlu mücadele öncesinde Konyaspor’da birçok oyuncu sarı kart sınıırında. 

İlk 11’in en kritik isimleri arasında yer alan Skubic, Sokol Cikalleshi, Endri Çekiçi, Zymer Bytyqi ve Oğulcan Ülgün sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Bu isimler bu maçta  kart görmeleri halinde, Antalyaspor maçında forma giyemeyecek.

Yeşil-beyazlılarda kart cezalıları Amar Rahmanovic ve Adil Demirbağ karşılaşmada forma giyemeyecek. Adil’in yerine ise stoperde Musa Çağıran’ın oynaması bekleniyor.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.