Başkanlıktan izinli üç tekerli

Başkanlıktan izinli üç tekerli

Konya Kamyon Garajı'nda çalışan bir üçtekerli motorun üzerinde 'Sanayi Yönetimi Başkanlığı'ndan izinlidir' yazısı bulunuyor

Üç tekerli motorlar Kamyon Garajı'nda resmi olarak çalışabilmek ve hırsızlık olaylarının önüne geçmek amacıyla başka araçların garaja girmesini önlemek için bu yazıyı bulunduruyorlar. Kamyon Garajı'nda ve civarında teneke, demir ve plastik atık malzemeleri topladıklarını belirten üçtekerli motorun sahibi Adıgüzel Karakuş, 'Sanayi Yönetimi Başkanlığı'ndan izinlidir' yazısı bulunan yaklaşık 10 üçtekerli motorun daha bulunduğunu ifade etti. Karakuş, Garaj Müdürlüğü'nden izinli olarak çalıştıklarını ve bu yüzden bunu göstermek amacıyla bu yazıyı motorlarına yazdıklarını söyledi. Karakuş, garajda hırsızlık olaylarının yaşandığını belirterek, sözlerine şöyle devam etti: “Hırsızlık olaylarının önüne geçmek, yabancı üçtekerli ve benzeri araçların garaja girmesini önlemek için böyle bir uygulama başlattık. Bölgede çalışan 10 üçtekerlide de bu yazı var. Böylece olunca güvenli oluyor.”

Karakuş ayrıca, üçtekerli motorun kendilerinin olduğunu, ancak üçtekerlileri başkanlığın bünyesinde çalıştırdıklarını da sözlerine ekledi.

KERİM ATICI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.