Başkan Tutal’dan Ülkü Ocaklarına ziyaret

Başkan Tutal’dan Ülkü Ocaklarına ziyaret

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ülkü Ocakları Vakfı Seydişehir Temsilciliğini ziyaret etti

Gençlerin istek, talep ve önerilerini dinleyerek sohbet eden Başkan Tutal, yarınların inşasında ahlaklı, ideal sahibi, hedefleri olan, azimli, milli ve manevi değerlerini benimsemiş nesillerin çok büyük öneme sahip olduğunu, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı ile gençlerin bu doğrultuda büyüdüğünü ifade etti. 

Başkan Tutal, “yarınlarımızı inşa edecek olan siz gençlerimize bizler güveniyoruz. Onların önünü açmak, onlara destek olmaz hepimizin en asli görevleri arasındadır. Nitekim ülkemizin geleceği için konulan 2023 gibi 2071 gibi hedefler sizlere ne kadar güvendiğimizin göstergesidir. Bu hedefler doğrultunda ülkemiz birçok kazanım elde etti. Savunma sanayisinde İHA, SİHA, Koral, Altay, Bozdoğan, Obüs gibi birçok yerli silah, Mavi vatanda var olma mücadelesi, Karadeniz’de doğalgaz keşfi gibi birçok alanda kazanımlar elde ettik. Bu kazanımları siz gençlerimizle birlikte kazandık. Bir olarak, dayanışma içerisinde olarak hep birlikte bu kazanımları elde ettik. Bunların üzerine daha fazla katarak hep birlikte ülkemizi daha da kalkındıracağız. Ancak son zamanlarda birliğimize, beraberliğimize ve ülkemizin istikrarına hedef alarak gerek ekonomik anlamda, gerekse çevremizde çıkan savaşlarla yolumuza engel koymaya çalışıyorlar. Bu günlere nasıl birlik ve beraberlik içerisinde gelmişsek, bu süreci de yine birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız” dedi. 

Gençlerin her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Tutal, “Ülkü Ocakları olarak ilçemizde güzel etkinliklere ve çalışmalara imza attığınıza şahit oluyoruz. Gençlerimize gönüllülüklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Belediye olarak gençlerimizin her zaman yanındayız, sizlerin destekçisiyiz. Toplumumuza yararlı ve faydalı işler yapmak için sizlerden gelen her türlü istek ve talep bizler için kıymetlidir. Gönlünüzün ve bahtınızın açık olmasını diliyorum” diye konuştu. 

Ziyaretlerinden dolayı Başkan Tutal’a teşekkür eden Başkan Karaarslan, “Seydişehir olarak önemli bir birliktelik sağlandı. Bu birlikteliğin meyvelerini ilçemize kazandırılan hizmetlerde görüyoruz. Emeklerinizden dolayı, bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.