Başkan Tutal'dan öğrencilere tam destek

Başkan Tutal'dan öğrencilere tam destek

Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Bölümü Öğrencileri, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı ziyaret ederek, gerçekleştirecekleri kısa film projesi hakkında istişarelerde bulundu.

Öğretim Görevlisi Alparslan Tekin ile birlikte Başkan Tutal’ı ziyaret eden Grafik Tasarım Bölümü öğrencileri, Seydişehir’in manevi ikliminde kısa film çalışması yapacaklarını belirterek destek istedi. Kısa film hazırlığı içerisinde olan öğrencilere bu girişimlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Tutal, belediye olarak tüm imkanlarıyla bu çalışmayı destekleyeceklerini söyledi. Şehirlerin ve İlçelerin gelişiminde üniversitelerin büyük bir öneme sahip olduğuna dikkat çeken Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, üniversitelerde eğitim gören öğrencilerin hem mesleki hem de akademik olarak gelişimlerinde belediyelere önemli görevlerin düştüğünü söyledi.

İLÇEMİZE DEĞER KATIYORSUNUZ”

Başkan Tutal, “İlçemizin gelişimi açısından üniversitelerimizde öğretim gören farklı kültürlerden gelen öğrencilerimiz büyük önem arz etmektedir. Bir yandan şehrimizi daha da geliştirirken diğer yandan da öğrencilerimizin hem daha iyi eğitim alabilmelerini, hem de mesleki anlamda daha iyi gelişim gösterebilmelerini sağlamak için öğrencilerimizi desteklemeye devam ediyoruz” dedi. Seydişehir’de eğitim gören öğrencilerin gerçekleştirmek istedikleri projelere ve çalışmalara her daim olduğu gibi bugün de destek vermeye devam edeceklerini belirten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Grafik Tasarım Bölümü öğrencilerimizin girişimci bir ruhla yeni çalışmalar yapma isteklerinden büyük mutluluk duydum. Özellikle ilçemizin manevi iklimi doğrultusunda yapılacak olan kısa film çalışması, hem öğrencilerimizin eğitim hayatına katkı sağlayacağına, hem de ilçemize önemli bir değer katacağına inanıyorum. Bu çerçevede yapılacak olan çalışmayı belediye olarak imkanlarımız nispetinde desteklemeye devam edeceğiz. Bu çalışmaya önderlik eden Öğretim Görevlimiz Alparslan Tekin Hocamıza ve girişimci ruhla bu çalışmayı gerçekleştirecek olan öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABER MERKEZİ


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.