Başkan Pekyatırmacı öğrencilerle buluştu

Başkan Pekyatırmacı öğrencilerle buluştu

Her fırsatta geleceğin güvencesi gençlere olan güvenini yineleyen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, farklı mahallelerde bulunan okullara ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Pekyatırmacı’ya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar eşlik ett

Her fırsatta geleceğin güvencesi gençlere olan güvenini yineleyen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, farklı mahallelerde bulunan okullara ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Pekyatırmacı’ya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar eşlik etti. 

 

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı yoğun temposuna rağmen her fırsatta öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Pekyatırmacı ilçenin farklı noktalarında bulunan okullara ziyarette bulunarak okul idarecileri ve öğrencilerle hasbihal etti.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar’ın gün boyu devam eden okul ziyaretlerinde Nurcan Akpınar İlkokulu, Buhara Ekolojik Kültür Anaokulu, Mustafa Büyükkaplan Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Aselsan Konya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yer aldı. 

TÜRKİYE GENÇLERİMİZ ÜZERİNDE YÜKSELECEK

Gençlerin, geleceğin mimarı ve yükselen değeri olduğunun altını çizen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Ben fırsat buldukça gençlerimizle, öğrencilerimizle bir araya gelmeye büyük önem veriyorum. Çünkü onların enerjileri bizlerin çalışma heyecanını ve gayretini arttırıyor. Gençlerimiz geleceğimizin güvencesi. Cumhurbaşkanımızın üzerinde sürekli durduğu yeni yüzyıl Türkiye’nin yüzyılı olacak hedefi ve misyonu gençlerimizin omuzlarında yükselecek. Biz bu manada gençlerimize güveniyoruz ve onların geleceğe emin adımlarla yürümesinde üzerimize düşen ne varsa elimizden gelenin fazlasıyla onların yanında yer almaya devam edeceğiz. İnşallah bu azim ve gayret ile birlikte yeni yüzyıl Türkiye Yüzyılı olacak” dedi. 

Selçuklu Belediyesi’nin eğitime olan desteklerini her platformda hissettiklerini ifade eden Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar: “Belediyemizin ve şahsında Selçuklu Belediye Başkanımızın eğitime ve eğitimciye olan desteklerini her daim hissediyoruz. Kurumlar arası iş birliği ve dayanışmayı eğitimin her safhasında görüyoruz bu durum bizleri bir eğitimci olarak ziyadesiyle memnun ediyor. Destekleri ve yol arkadaşlıkları için Selçuklu Belediyemize ve Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Bey’e tekrar teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

HABER MERKEZİ


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.