Başkan Özgökçen’den taraftara çağrı 

Başkan Özgökçen’den taraftara çağrı 

Son haftalarda galibiyete hasret kalan Konyaspor’un evinde oynayacağı Kayserispor maçında taraftarından büyük destek bekliyor.

Son haftalarda galibiyete hasret kalan Konyaspor’un evinde oynayacağı Kayserispor maçında taraftarından büyük destek bekliyor. Bu sezon iç sahada oynanan maçlarda yeterli seyirci desteği göremeyen yeşil-beyazlı ekip Kayserispor karşısında oynanacak kritik maçta taraftarını yanında görmek istiyor.
Konyaspor yönetimi kritik maç öncesinde taraftarın stadyuma gelmesi adına önemli bir adım atarak bilet fiyatlarında yüzde 50’lik bir indirime gitti. Pandemi nedeniyle stadyumun kapasitesinin yarısı kadar seyircinin alındığı maçlarda Konyaspor’un 21 bin taraftarının maça gelme hakkı bulunuyor.
FATİH ÖZGÖKÇEN SOSYAL MEDYA HESABINDAN ÇAĞRI YAPTI 
Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen cumartesi günü oynayacakları kritik Kayserispor maçı öncesinde yeşil-beyazlı taraftarlara çağrı yaptı. Genç başkan sosyal medya hesabından Konyaspor’un yaptığı paylaşımı alıntılayarak şu ifadeleri kullandı: “
Evimizde oynayacağımız Kayserispor maçı için taraftarlarımızı tribünlere bekliyorum. 12. adam olarak stattaki yerimizi alıp son düdüğe kadar Konyaspor'umuzu destekleyelim.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum