Başkan Keskin Aşure Dağıttı
Yayınlanma:
Bursa Yıldırım Belediyesi’nin her yıl farklı noktalarda gerçekleştirdiği aşure dağıtımına dün vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
Bursa Yıldırım Belediyesi’nin her yıl farklı noktalarda gerçekleştirdiği aşure dağıtımına dün vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Sıracevizler Mahallesi’ndeki aşure dağıtımına Başkan Özgen Keskin’in yanı sıra Ak Parti Yıldırım ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda Yıldırımlı katıldı.
Kazanın başına geçerek tek tek herkese aşure dağıtan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, “Aşure bizim kültürümüzde varolan ve yaşatmaya çalıştığımızda bir güzellik. Aşure barışın, birlikteliğin simgesidir. Belediye olarak kültürel değerlerimizin yaşatılması ve geleneklerimizin sürdürülmesi için elimizden gelen her türlü desteği vermeye çalışıyoruz” dedi.
CİHAN
Kaynak:



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.