Başkan Kale’den Bakan Kasapoğlu’na ziyaret

Başkan Kale’den Bakan Kasapoğlu’na ziyaret

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu’na ilçede yürüttükleri projeler hakkında bilgi veren Başkan Kale, “Çocuklarımız ve gençlerimiz için gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Onlar için yeni projeler üretiyoruz. Sayın Bakanımız da projelerimize tam destek veriyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşe Türkmenoğlu ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu ile bir süre görüşen Kale, Cihanbeyli’de gençlere ve spora yönelik yaptıkları yatırımlar hakkında bilgi vererek, yeni projeleri anlattı. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Kale “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız Sayın Ayşe Türkmenoğlu ile birlikte ziyaret ettik. Projelerimizin tam destekçisi olan Sayın Bakanımıza ilgisi ve ilçemize duyduğu derin muhabbet dolayısıyla çok teşekkür ediyorum. Kendisinin tüm hemşehrilerime selamı var. Güzel ilçemiz Cihanbeyli’ye çok sayıda sentetik çim saha kazandırdık. Bunu yanı sıra iki yeni dev spor kompleksini tamamlamak üzereyiz. Her defasında içten muhabbetleri ve sarılmalarıyla bizlere sevgilerini gösteren çocuklarımız ve gençlerimiz için gece-gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli Konya’nın Cihanbeyli İlçesini ziyaret etti. Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, AK Parti İl-İlçe Teşkilat yöneticileri ile birlikte gençlerle buluşan ve mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen Kendirli, Cihanbeyli Belediyesi’nin AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneklerinden birini sergilediğini ifade etti. Ziyaretlerde vatandaşların talepleri dinlendi.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçeyi ziyaretinden dolayı AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli’ye teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.