Başkan Çerçi 19 Mayıs’ı Kutladı

Başkan Çerçi 19 Mayıs’ı Kutladı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yazılı mesaj yayınladı.Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gen...

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yazılı mesaj yayınladı.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. 19 Mayıs 1919 günü Samsun’dan bir kurtuluş meşalesi yakıldığına vurgu yapan Başkan Çerçi, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “19 Mayıs 1919 günü, Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihindeki dönüm noktalarından biridir. Milletimizin adeta yeniden doğduğu bağımsızlık destanının başlangıç tarihi, milletimizin kalbinde önemli bir yere sahiptir. Milli mücadele sürecinde Türk milleti Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurtuluş mücadelesini tarihte örneği olmayan bir zaferle şehitler vererek kazanmıştır. Ulu Önder Atatürk, bu anlamlı günü geleceğimizin teminatı Türk gençliğine armağan etmiştir. Bugün ile yarın arasında köprü olan gençliğimiz, aydınlık yarınlarımız ve Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatıdır. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor; milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum"

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.