Başkan Baran, Çalışmaları Yerinde İnceledi

Başkan Baran, Çalışmaları Yerinde İnceledi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’de yapımına başlanan birçok projeyi yerinde inceledi.Belediye Başkanı İsmail Baran, hayata geçirilen projelerin çalışmaları yerinde inceledi. İlk olarak Ça...

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’de yapımına başlanan birçok projeyi yerinde inceledi.

Belediye Başkanı İsmail Baran, hayata geçirilen projelerin çalışmaları yerinde inceledi. İlk olarak Çamlıtepe mahallesinde halkın hizmetine sunulan DP World Dostluk parkında yapımına başlanan çok amaçlı salonun çalışmalarını inceleyen Başkan Baran, ardından Yeniyalı mahallesinde tüm hızıyla devam eden Kuran Kursunu’nun inşaatının çalışmalarını denetledi.

DP World Dostluk Parkında yapımına başlanan düğün salonunun çelik kondisyon çalışmaları tamamlandı. Dp World Dostluk Parkına yapılan düğün ve konferans salonu Çamlıtepe mahallesinin yeni yüzü ve vitrini olacak. Betonarme ve çelik konstrüksiyonların kullanılacağı düğün ve konferans salonunun çatı kısmına vatandaşların rahatça dinlenebileceği seyir terası yapılacak. Çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler alan Başkan Baran, “Bölgemize kazandırdığımız bu projemizi kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine açacağız” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.