Başkan Akyürek Herkes İçin Ulaşılabilir Türkiye Eğitim Programı Teşvik Ödülü aldı

Başkan Akyürek Herkes İçin Ulaşılabilir Türkiye Eğitim Programı Teşvik Ödülü aldı

Akyürek, Dünya Özürlüler Günü Programı kapsamında gerçekleştirilen Herkes İçin Ulaşılabilir Türkiye Eğitim Programı Teşvik Ödül Töreninde ödül aldı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Dünya Özürlüler Günü Programı kapsamında gerçekleştirilen “Herkes İçin Ulaşılabilir Türkiye Eğitim Programı Teşvik Ödül Töreni”nde Konya’da engelliler için yapılan çalışmalardan dolayı ödül aldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Dünya Özürlüler Günü nedeniyle düzenlenen “Herkes İçin Ulaşılabilir Türkiye Eğitim Programı Teşvik Ödül Töreni” İstanbul Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.
Törene Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile ödül alan kurumların temsilcilerinin katıldığı programda Konya Büyükşehir Belediyesi, ödül alan 2 Büyükşehir Belediyesi’nden biri oldu.
Törende konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Engelliler Günü’nde engellilerin bütün sorunlarının çözülmediğini, ancak bu günün farkındalığın topluma yayılması açısından önemli bir fırsat olduğunu söyledi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ise, 74 milyonun birinci sınıf vatandaş olması için, kadın erkek ayrımı yapmadan, engelli engelsiz ayrımı yapmadan, yaşlı genç ayrımı yapmadan bir yolculuğa çıktıklarını söyledi.
BAŞKAN AKYÜREK ÖDÜLÜNÜ BAKAN ŞAHİN’DEN ALDI
Konuşmaların ardından “Herkes İçin Ulaşılabilir Türkiye Eğitim Programı Teşvik Ödülleri” verildi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ödülünü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in elinden alırken; barış, sevgi ve hoşgörü şehri Konya’da engellilerin hayatını kolaylaştıracak her türlü çalışmaya bundan sonra da devam edeceklerini ifade etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.