Basın ödülleri sahiplerini buldu

Basın ödülleri sahiplerini buldu

Bem-Bir-Sen’in 27. kuruluş yıldönümünde Merhum Genel Sekreter İbrahim Keresteci anısına her yıl geleneksel olarak düzenlenen 11. İbrahim Keresteci Basın Ödülleri pandemi tedbirleri kapsamında online olarak düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Sendikal çalışmalar esnasında 2010 yılında geçirdiği trafik kazası neticesinde hayatını kaybeden Bem-Bir-Sen Genel Sekreteri merhum İbrahim Keresteci anısına düzenlenen programda ve bu sene genç yaşta hayatını kaybeden evladı M. Talha Keresteci anısına hazırlanan kısa belgesel de izleyicilerle buluştu. Sözleşmeli personellerin yaşadıkları sıkıntının giderilmesi için biran önce kadro verilmesi gerektiğini ifade eden Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu, “En zor, en kritik ve en acil olan konu ise sözleşmeli personel olarak görev yapan kardeşlerimiz. Yerel yönetimlerde birçok sıkıntımız var ancak en kriz halini almış durum sözleşmeli durumudur. İşleriyle ve ekmekleriyle oynanıyor. Her daim sözleşmeli kardeşlerimizin yanında olduk. Alanda, masada, medyada, davalarda, soruşturma açılmasında bütün mücadeleyi yaptık, yapmaya devam ediyoruz ve devam edeceğiz.” diye konuştu.

Törene online bağlantı ile katılan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ise, “Bem-Bir-Sen’imizi sendikamızın kuruluşunun 27. yıldönümünde, rahmetli İbrahim Keresteci başkanımızın vefatının 11’inci sene-i devriyesinde bu tip bir programla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla anıyor olmaları son derece kıymetli. Ben bu açıdan Bem-Bir-Sen Genel Başkanımız Levent Uslu’nun şahsında emek veren tüm yönetim kurulumuzu ve emeği olan tüm emekçi arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bu vesileyle de İbrahim Keresteci başkanımızı ve bu sene ahirete uğurladığımız evladı Talha Keresteci kardeşimizi de rahmetle anıyorum. Bu program vesilesiyle ödül alan tüm kardeşlerimizi tebrik ediyor. Tüm basın çalışılanlarımızın çalışan gazeteciler gününü tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.