Başarılı stoper Ahmet Çalık’a nazar değdi

Başarılı stoper Ahmet Çalık’a nazar değdi

Konyaspor’da Kayserispor maçının hazırlıkları başladı.  Sivasspor maçı öncesi sakatlanan başarılı stoper Ahmet Çalık’ın durumu ise belirsizliğini koruyor.

Sezon başında Galatasaray’dan transfer edilen Çalık yeşil-beyazlı formayla çıktığı maçlarda gösterdiği performansla takımın vazgeçilmezi olurken taraftarın da beğenisini kazanmıştı.Sivasspor maçı öncesi sakatlanan Ahmet Çalık'ın Kayserispor ve Çaykur Rizespor maçlarında da takımda forma giymesi beklenmiyor Sezon başından bu yana performansıyla göz dolduran Ahmet Çalık'ın kritik olan bu maçlarda takımı yalnız bırakacak olması teknik heyeti de düşündürüyor. 

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 35. haftasında 16 Nisan Cuma günü sahasında Hes Kablo Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Demir Grup Sivasspor maçında ilk 11'de forma giyen oyuncular yenilenme çalışması yaptı.

Diğer futbolcular ise antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Topla oyun ve 7'ye 4 pas çalışmasıyla devam eden idman, çift kale maçla sona erdi.

Antrenmana, tedavilerine devam edilen Alper Uludağ, Marin Anicic ve Ahmet Çalık katılmadı.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.