Baro Başkanı Enver Han’ın 19 Mayıs Mesajı

Baro Başkanı Enver Han’ın 19 Mayıs Mesajı

Baro Başkanı Av. Enver Han, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 97. yılını yaşamanın sonsuz mutluluğu...

Baro Başkanı Av. Enver Han, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 97. yılını yaşamanın sonsuz mutluluğu, coşkusu ve heyecanı içerisinde olduğunu söyledi.

Baro Başkanı Av. Enver Han mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’dan başlattığı bağımsızlık hareketi milletin azim ve kararlılığı ile birleşerek Milli Mücadele sonucunda zaferle sonuçlandığını hatırlattı. Han, “Verilen mücadele sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti, Atatürk tarafından Türk gençliğine armağan edilmiştir. 19 Mayıs’ta başlayan mücadelenin ışığında çağdaş ve demokratik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti, Türk gençliğinin üstün gayret ve çalışmaları sayesinde güçlü bir ülke olarak sonsuza dek yaşayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin ve Türk gençliğinin Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten duygularımızla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.