Barış Yardımcı:  Biz Konyaspor'uz kimse bizim hakkımızı yiyemez

Barış Yardımcı:  Biz Konyaspor'uz kimse bizim hakkımızı yiyemez

Konyaspor’un sağ beki Barış Yardımcı, Antalyaspor karşılaşması sonrasında Hakem Mete Kalkavan’ı sert bir şekilde eleştirdi.

Konyaspor’un sağ beki Barış Yardımcı, Antalyaspor karşılaşması sonrasında Hakem Mete Kalkavan’ı sert bir şekilde eleştirdi. Yardımcı, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada bu sezon Avrupa’ya gitmek istediklerini, ancak bırakmadıklarını belirterek, “ Böyle bir penaltı pozisyonu olamaz. Biz kendi başarımızla, kısıtlı bütçeyle, belki oyun planı ile bir yerlere geldik. Ama bugün verilen penaltı... Bir şeyler söyleyeceğim ceza almaktan korkuyorum ama alacaksam da alayım. Konyaspor'un hakkını savunmak zorundayım.

Hocaya temas yok, penaltıyı iptal edeceksin diyorum. Penaltı mı diyorum, penaltı diyor, ne var diyorum, bir şey yok... Doğukan, yere düşerken kramp girdi dedi. Çocuk faul olmadığını kendisi söyledi. Bizi yukarıdan aşağıya mı çekmeye çalışıyorlar. Biz kendi haddimizle bir yerlere kadar geldik, bunu neden durdurmak istiyorsunuz. Anadolu kulüpleri neden başarısız olsun? Biz de belki seneye Avrupa'ya gideceğiz. Hakem kilitlenmiş, temas var diyor, ne teması? Vücut teması yok. Yazık değil mi, yazıklar olsun. Biz bu sene başarılı olmak Avrupa'ya katılmak istiyoruz ama bırakmıyorlar. Ya bırakmıyorlar ya da sakarlıkları bu maçlara denk geliyor. Şikayetçiyiz, bu işin arkasını bırakmayacağız. Biz Konyaspor'uz kimse bizim hakkımızı yiyemez." dedi.

SPOR SERVİSİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum