Balıkesir Ticaret Odası'nın Kalite Belgesi Yenilendi
Balıkesir Ticaret Odası (BTO) Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ermişler, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından geçen hafta TS EN ISO 9001 Toplam Kalite Yönetimi tetkikine tâbi tutulduklarını belirterek, "Bu tetkik neticesinde belgemizin yenilenmesi kararı çıktı. Üyelerimiz için yaptığımız çalışmaların doğruluğunun bir anlamda yeniden tescillenmiş olmasından mutluluk duyarak, çalışmalarımız için şevk olmuştur." dedi.
BTO Başkanı Ermişler, aynı haftaya denk gelen Türk Loydu ile TOBB birlikteliğinde yapılan akreditasyon denetimiyle de oda hizmetlerinin artıları, eksileri ve uygulamaları gözden geçilerek uygunluk değerlendirmesi yapıldığını bildirdi. Bu denetimden de akredite olarak çıktıklarını ifade eden Ermişler, "BTO, yeni hizmet binasına geçerek, yapacağı hizmetlerin kalitesini daha da yukarıya taşımayı amaçlamaktadır." şeklinde konuştu. Üyelerimize duyurmak istedikleri diğer bir hususun da hukuki ve mali danışmanlık hizmeti olduğunu ifade eden Fahri Ermişler, "Geçen hafta başlayan bu ücretsiz danışmanlık hizmetimiz, her perşembe günü 14.00-16.00 saatleri arasında gerçekleşmeye devam edecektir. Üyelerimizin hukuksal ve mali konulardaki sorunlarını ve çözüm yollarını çekinmeden, gizlilik ilkesi içinde ücretsiz olarak sorabileceklerini, çözüm yollarını araştırabileceklerini buradan bir kez daha duyurmak istiyorum." dedi.
BTO yönetiminin Balıkesir'le ilgili yerel ve bölgesel düzeyde yaptığı çalışmalar dışında uluslararası alanda da çalışmalarda bulunduğunu açıklayan Ermişler, şöyle devam etti: "Bu faaliyetleri de yakın zamanda sizlerle paylaşacağımızı bildirmek isterim. Yeni projeler ve hizmetlerle Balıkesir iş dünyasının hizmetinde olduğumuzu bu vesileyle bir kez daha bildirir, saygılarımı sunarım." CİHAN
Kaynak:



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.