Bakan Selçuk velileri uyardı: Lütfen bu kez kurallara uyun!

Bakan Selçuk velileri uyardı: Lütfen bu kez kurallara uyun!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan velilere önemli uyarı. Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında uzaktan eğitimin yeniden başladığını hatırlatan Selçuk, "Lütfen bu kez kurallara uyun" dedi.

Yüz yüze eğitime kademeli olarak geçiş neredeyse tamamlanırken artan koronavirüs vakaları yeniden eğitime darbe vurdu. Yüz yüze eğitim hayali alınan yeni kararlara göre ikinci bahara kalırken, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk velileri uyardı. Çocukların evde de yanlarında olacaklarını hatırlatan Ziya Selçuk, "Eğitime uzaktan da devam ederiz ama onların yeri okul. Lütfen, bu kez kurallara uyalım" dedi.

"EĞİTİM UZAKTAN DA OLUR AMA ONLARIN YERİ OKUL"

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yeni tip koronavirüs ( Kovid-19) tedbirleri kapsamında okullarla ilgili alınan karara ilişkin  Twitter hesabından açıklama yaptı. Bakan Selçuk, "Okul bahçesinde nasıl mesafeli oynayacaklarına kadar düşünülmüş bir hazırlıkla beklediğimiz çocuklarımız bir kez daha evlerinde. Biz evde de yanlarında oluruz, eğitime uzaktan da devam ederiz ama onların yeri okul. Lütfen, bu kez kurallara uyalım. Sürecin son bulması elimizde" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.