Bağımlılıkla mücadele yöntemleri anlatıldı

Bağımlılıkla mücadele yöntemleri anlatıldı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şubesinde Bağımlıkla Mücadele Farkındalık etkinliği düzenlendi. İstanbul Bağımsız Yaşam Derneği (BAYDER) Genel Koordinatörü Regaib Bostan ile Bağımlılık Danışmanı ve Köşe Yazarı Yücel Kuran’ın katılım

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şubesinde Bağımlıkla Mücadele Farkındalık etkinliği düzenlendi. İstanbul Bağımsız Yaşam Derneği (BAYDER) Genel Koordinatörü Regaib Bostan ile Bağımlılık Danışmanı ve Köşe Yazarı Yücel Kuran’ın katılımıyla kadınlara yönelik program gerçekleştirildi.

Programa derneğin kurucuları Regaip Bostan, Yücel Kuran, Mesut Muslu ve Konya MÜSİAD KONYABDER kurucusu Hüseyin Bulmaz katıldı. 

Programda kadınlara, bağımlılıkla mücadelede 3 ana başlıkta bilgiler verildi. ‘Bağımlılık nasıl önlenir? Nasıl farkedilir ve nasıl mücadele edilir?’ konu başlıklarıyla sunumlar yapıldı. 

Program sonunda Bağımlılık Danışmanı ve Köşe Yazarı Yücel Kuran hayat hikâyesini yazdığı “Beynimdeki Düşman” adlı kitabını imzaladı. 

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.