Babaoğlu ve Ünüvar aileleri akraba oldu

Babaoğlu ve Ünüvar aileleri akraba oldu

AK Parti Konya eski Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu’nun kızı Dr. Şeyma Babaoğlu hayatını Hüseyin Ünüvar ile birleştirdi.

Zehra–Mehmet Babaoğlu çiftinin kızı Şeyma ile Elif ve Mustafa Ünüvar çiftinin oğlu Dr. Hüseyin, Atiker Deluxe Toplantı ve Düğün Merkezi’nde düzenlenen düğün merasimi ile dünyaevine girdi.

whatsapp-image-2023-11-12-at-12-36-55.jpeg

KONYA PROTOKOLÜ AİLELERİ YALNIZ BIRAKMADI

Genç çifti ve ailelerini mutlu günlerinde sevenleri ve yakınlarının yanı sıra Vali Vahdettin Özkan, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Ulusal Hububat Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi ve KTO Karatay Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu yalnız bırakmadı.

whatsapp-image-2023-11-12-at-12-36-55-4.jpeg

VALİ ÖZKAN AİLENİN ÖNEMİNE VURGU YAPTI

Genç çiftin nikahını Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş kıyarken Babaoğlu ve Ünüvar aileleri misafirlerini kapıda karşılayarak davetlilerin ‘Hayırlı Olsun’ dileklerini kabul etti. Konya Valisi Vahdettin Özkan da ailenin önemine vurgu yapan bir konuşma yaparak, genç çifte ömür boyut mutluluklar dileriz. Davetlilere geleneksel Konya düğün yemeği ikram etti. Gerçekleştiren düğünde misafirlere geleneksel Konya Düğün Pilavı ikram edildi.

whatsapp-image-2023-11-12-at-12-36-55-1.jpeg

Merhaba Gazetesi olarak Babaoğlu ve Ünüvar ailelerini tebrik eder, Şeyma ve Hüseyin çiftine de ömür boyu mutluluklar dileriz.

whatsapp-image-2023-11-12-at-12-36-55-2.jpeg

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.