Aziz Yıldırım'ın Oy Kullandığı 23. Sandıktan Yıldırım'a 108 Oy Çıktı

Aziz Yıldırım'ın Oy Kullandığı 23. Sandıktan Yıldırım'a 108 Oy Çıktı
Fenerbahçe'de Seçimli Olağanüstü Genel Kurul'da oy verme işlemlerinin bitiminin ardından sayım işlemleri başlarken, Başkan Aziz Yıldırım'ın oy kullandığı 23.

Fenerbahçe'de Seçimli Olağanüstü Genel Kurul'da oy verme işlemlerinin bitiminin ardından sayım işlemleri başlarken, Başkan Aziz Yıldırım'ın oy kullandığı 23. sandıktan Aziz Yıldırım'a 108, Mehmet Ali Aydınlar'a da 45 oy çıkarken 3 oy ise boş çıktı.

Ülker Sports Arena'da sabah saat 10.00'dan itibaren başlayan oy verme işlemi saat 17.00 itibari ile bitti. 23 sandıkta 9804 genel kurul üyesi oy kullandı. Başkan Aziz Yıldırım'ın oy kullandığı sandıkta Aziz Yıldırım'a 108, Mehmet Ali Aydınlar'a 45 oy çıkarken, 3 oyun ise boş çıktığı açıklandı.

Sayım işlemleri sürerken diğer sandıklardan çıkan oylarda ilk önce başkan adaylarının oyları, daha sonra ise yönetim kurulu üyelerinin aldıkları oylar sayılacak. Geride kalan 22 sandığın oylarının sayım işlerinin sürdüğü ve yaklaşık 1 - 1,5 saat içinde Fenerbahçe'nin yeni başkanının belirleneceği tahmin ediliyor.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.