Azerbaycan lideri Konya'da

Azerbaycan lideri Konya'da

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve eşi Azerbaycan Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Mihriban Aliyeva, 5. İslami Dayanışma Oyunları'nın açılışı için Konya'ya geldi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve eşi Azerbaycan Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Mihriban Aliyeva, 5. İslami Dayanışma Oyunları'nın açılışına katılmak üzere Konya'ya geldi. 

Her iki ülkenin ulusal bayraklarının dalgalandığı Konya Havalimanı'nda devlet başkanı onuruna bir şeref kıtası düzenlendiğini bildirdi. Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Mehriban Aliyeva, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve diğer yetkililer tarafından karşılandı. Aliyev, devlet başkanı şeref kıtasını selamladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda 5. İslami Dayanışma Oyunları Açılış Töreni'ne iştirak edecek. Açılış töreni saat 20:00'de başlayacak.

adsiz-002.jpg

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış öncesi Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve bazı devlet başkanlarıyla yemekte buluşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.