Aysal'dan Alper Potuk açıklaması

Aysal'dan Alper Potuk açıklaması
Fenerbahçe'nin Alper Potuk'u renklerine katmasında sonra Ünal Aysal'dan açıklama gecikmedi.
Günün flaş gelişmesi şüphesiz Galatasaray'la sözleşme imzalaması beklenen Alper Potuk için Fenerbahçe ile Eskişehirspor'un anlaşması oldu.
 
Bilindiği gibi dün akşam Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ile Galatasaray Başkanı Ünal Aysal bir yemek yemiş ve Alper'in Sarı-Kırmızılı kulübe gitmesine izin verilmişti. Devreye giren Fenerbahçe, bu akşam Halil Ünal'la anlaşarak Galatasaray'a çalımı attı.
 

Bu gelişmelerin üzerine Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, "Biz dün Halil Bey'le anlaşmıştık. Demek ki sözler böyle tutuluyor. Fenerbahçe ile açık arttırmaya yapmayız, biz çekildik" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.