AYOS Konyaspor için umutlanma maçı

AYOS Konyaspor için umutlanma maçı

Ligde son sırada bulunan ve uzun süredir maç kazanamayan AYOS Konyaspor Basketbol bugün deplasmanda Yukatel Merkezefendi’ye konuk olacak. Maç 19.00’da başlayacak

AYOS Konyaspor Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig 21. hafta maçında bugün Yukatel Merkezefendi’ye konuk olacak Saat 19.00’da başlayacak karşılaşma Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak

Yeşil-beyazlı ekip, sergilediği kötü basketbol ve aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yaşatıyor. Son galibiyetini 14. haftada deplasmanda alan Sinan Çambel'in öğrencileri, Jordan Morgan'ın sakatlığının da etkisiyle düşüşe geçti. Dizinden problemi olan Morgan, idmanlara çıkmasına karşın maçlarda yer alamıyor.

31 yaşındaki Amerikalı uzunun, bu hafta deplasmanda oynayacağı Merkezefendi Belediyesi maçında da forma giyip gitmeyeceği henüz netleşmiş değil. Kader haftalarına giren ve artık kaybetmeye tahammülü kalmayan Dev Kartallar, deplasmanda oynayacağı zorlu mücadeleyi kazanarak kötü gidişatına son vermeyi planlıyor. Konyaspor 20 maçta aldığı galibiyetle sıralamada 16 takım arasında son basamakta yer alıyor. Ev sahibi Yukatel Merkezefendi ise 20 maçta aldığı 9 galibiyet 11yenilgi ile 29 puan topladı ve haftaya 7. basamakta girdi.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde bu sezon deplasmandaki kötü parformansına rağmen evinde oynadığı son 7 maçı kazanarak Play-Off hattındaki yerini koruyan Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket, Ayos Konyaspor karşısında da iç sahadaki seriyi sürdürmek istiyor. hedefiyle konuk edecek. Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu'ndaki mücadelenin hava atışı saat 19.00'da yapılacak.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.