Ayağınızı ayak ısıtıcı ile sıcak tutun

Ayağınızı ayak ısıtıcı ile sıcak tutun

Kışın soğuk yüzünü göstermesiyle birlikte vatandaşı ısınma telaşı sardı

Yeni çıkan ve ayaklardan yayılarak bütün vücudu ısıtan ayak ısıtıcıları en çok tercih edilenler arasında yerini aldı. Özel bir elektrikli soba üreten firma tarafından üretilen ve vatandaşların ayaklarını üzerine koyarak ısındığı ayak ısıtıcısının satışlarında patlama yaşanıyor. Özellikle iş yerleri için kullanılan ayak ısıtıcıları, evde yaşlılar tarafından da kullanılıyor. Çok sayıda vatandaş pratik ve taşınabilir kullanımı sayesinde ayak ısıtıcılarını tercih ediyor. Geçen sene ayak ısıtıcılarını satmaya başladıklarını ifade eden elektrikli ev aletleri satan işletmenin sorumlusu Behçet Yavuz, firmanın geçen sene ayak ısıtıcılarını satışa koyduğunu, ancak bu sene satışların daha da arttığını söyledi. Ayak ısıtıcılarının vatandaşlar tarafından tanındığını kaydeden Behçet Yavuz, işyerlerinde başka bir ısınma cihazı bulunmayanlar tarafından en çok tercih edilenler arasında ayak ısıtıcılarının bulunduğunu söyledi. Ayak ısıtıcılarının elektirik kullanımının fazla olmadığını ve fiyatının da sadece 100 lira olduğunu ifade eden Yavuz, ayak ısıtıcılarının vücudu ayaklardan ısıttığı için enerji kaybına da yol açmadığını belirtti. Dükkanları bulunanların ayak ısıtıcılarını tercih etmelerinin kendileri açısından daha uygun olacağını vurgulayan Yavuz, “Ayak ısıtıcılarını çok satıyoruz. Konyalılar kullanımı pratik ayak ısıtıcılarını kullanıyor. Herkese bu ısıtıcıları almasını tavsiye ediyoruz” dedi.

Ev aletleri satan Cumhur İriş ise, ayak ısıtıcılarının aylık yaklaşık 4 lira elektrik harcadığını ifade etti. Ayak ısıtıcılarının ayakkabısız kullanılmasının daha iyi olacağını belirten Cumhur İriş, “Ayakkabısız kullanılırsa vücuda yansıyan ısı oranı daha fazla olacak. Ayak ısıtıcısı da ayakkabının ağırlığını hissetmeyecek. Ayaakabıdan darbe alabilir” diye konuştu.

Cumhur İriş ayrıca, ayak ısıtıcılarının su geçirmez özellikte yapıldığını ve kendilerinin ısıtıcıları 90 liradan sattıklarını da sözlerine ekledi.

KERİM ATICI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum