Avrupa'da kalıcı olmak istiyoruz

Avrupa'da kalıcı olmak istiyoruz

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Hatayspor maçı sonrası kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu

 

Başkan Özgökçen zor bir sezonu başarılı bir şekilde tamamladıkları için mutlu olduklarını ifade ederek:

"Uzun bir periyot. Bitime bir hafta kala üçüncülüğü garantiledik. Zor günler yaşadık. Sezon boyunca acılı günler yaşadık. Çok fedakarca ve kısıtlı imkanlarla mücadele eden bir takımımız vardı. futbolu kardeşlerimize, teknik heyete, kulüp çalışanlarına herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Konyaspor sağlam temeller üzerinde kulüp ve kurumsallaşma noktasında çalışmalarına devam edecektir. Konya lokomotif bir şehirdir. Bunu sporda da gösteriyor ve göstermeye de devam edecektir. İnanıyorum ki futbol ve basketbol takımlarımız en üst düzeyde şampiyonluklar da yaşayacaktır.

Avrupa’da da farklı atmosfer olacak. Kısmen tecrübemiz var ama bu tecrübenin üstüne daha da koyarak Avrupa’da da kalıcı bir Konyaspor olmayı arzu ediyoruz. Hem mali hem de sportif açıdan bunlar gerçekleştiği zaman Konyaspor daha da büyüyecektir." dedi

 

Rekor puanla son haftaya girilirken evimizde taraftarımızın desteğiyle harika bir galibiyet aldık. Taraftarımızla hep iç içe olduk. Yönetimimle birlikte bizi de sahaya davet eden büyük Konyaspor taraftarı, bu başarının en büyük mimarı. İlk maçları Avrupa’da oynayacağız. İnşallah bizleri yalnız bırakmayacaklardır. Bizler de gereğini inşallah yapacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum