Atan iyi tutan kötü
Konyaspor’un golcü oyuncusu Blaz Kramer maçta attığı iki golle yıldızlaşırken Umut Nayir de uzun süre gol orucunu yine Kasımpaşa maçında bozdu. Yeşil-beyazlı ekibin ileri uç oyuncuları bu maçta başarılı bir performans ortaya koyarken kaleci Slowik ise yediği gollerle hayal kırıklığı yaşattı.
KRAMER COŞTU UMUT ORUCU BOZDU
Konyaspor’a yaz transfer sezonunda katılan 28 yaşındaki Slovak forvet Blaz Kramer, sezonun ilk yarısında 2 gol, 1 asist başarısı gösterdi. Kramer sezonun ikinci yarısına ise gırtına gibi başladı. Yeşil-beyazlıların ligin 18. Haftasında deplasmanda Alanyaspor’a 2-1 mağlup olduğu maçta, pembe boyalı saçı ve yeni imajıyla oyuna sonradan giren Kramer, uzatma dakikalarında ligdeki ilk golünü attı. Konyaspor’un Ziraat Türkiye Kupası grup aşamaları ilk maçında deplasmanda Çorum FK’yı 1-0’lık skorla mağlup ettiği maçta da tek gol Kramer’den geldi. Fenerbahçe’ye karşı 11’de başlayan ve 1 gol 1 asistle mücadeleyi tamamlayan Kramer, son maçında ise Kasımpaşa’ ya 2 gol birden attı. Başarılı golcü saçını pembeye boyattıktan sonra çıktığı 4 maçta 5 kez gol sevinci yaşadı, 1 kez de asist yaptı. Tümosan Konyaspor’un suskun golcüsü Umut Nayir de 19 hafta sonra ligdeki ikinci golünü buldu. Umut Nayir Kasımpaşa karşısında takımının 3. golünü atarken kendisinin ise ligdeki ikinci golünü kaydetti. Tecrübeli oyuncu ilk golüne sezonunun açılış maçında yine Kasımpaşa ağlarına göndermiş ve takımına galibiyeti getirmişti.
YİNE 3. GOL YİNE KAFA İLE
Umut Nayir Kasımpaşa maçında takımının 3. golünü kafa ile attı. Tecrübeli futbolcu sezonun ilk maçında Kasımpaşa filelerine gönderdiği kafa golü ile takımının maçı 3-2 kazanmasını sağlamıştı. Umut Nayir ikinci yarının ilk maçında Kasımpaşa filelerine yine 3. golü ve yine kafayla attı. Ancak bu gol galibiyet için yeterli olmadı rakip son dakika golüyle sahadan 3-3’lük berberlikle ayrıldı.
SLOWİK’TEN KÖTÜ PERFORMANS
Tümosan Konyaspor’un Kasımpaşa ile evinde 3-3 kaldığı karşılaşmada ileri uç oyuncularının başarılı performansları taraftarı mutlu ederken kaleci Jakup Slowik’in kötü performansı ise maç sonunda camiaya büyük hayal kırıklığı yaşattı. Özellik yediği serbest vuruş golünün ardından taraftarların ıslıklı tezahüratları ile karşılaşan tecrübeli eldiven maç sonunda büyük üzüntü yaşadı.
SLOWİK BİZE DAHA ÇOK MAÇ KAZANDIRACAK
Tümosan Konyaspor’un Kasımpaşa ile evinde 3-3 berabere kaldığı maçın ardından konuşan teknik direktör Recep Uçar kaleci Slowik’in performansı ile ilgili soruya cevap verdi. Uçar: “ Slowik bizim en önemli oyuncularımızdan birisi, bize daha çok maç kazandıracak. Daha çok maç kurtaracak” diye konuştu
Kaynak:Ferhat Türkoğlu
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.