Atak Koleji'nin Sbs Başarısı

Atak Koleji'nin Sbs Başarısı
Mardin Safiye Beşir Atak İlköğretim Okulu öğrencileri Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) bu yıl da birinciliği kimseye kaptırmadı.

Mardin Safiye Beşir Atak İlköğretim Okulu öğrencileri Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) bu yıl da birinciliği kimseye kaptırmadı. SBS'de ilk 10 öğrenci Atak Koleji'nden çıktı. İl birinciliği Atak koleji öğrencisi Abdullah Karaaslan elde etti.

Her yıl olduğu gibi bu yılda SBS'DE Mardin birincilerinin Atak Koleji'nden çıktığını belirten Atak Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Erdal Boz, Mardin halkının zeki evlatlarını en iyi şekilde yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi. Hem bireysel derece hem de kitlesel başarıda güzel bir seviye yakaladıklarını belirten Boz, "Bu başarı geleneksel hale geldi. 2011 yılında Türkiye birinciliği, 2012 SBS'de ortalama 462,7 puanla Türkiye de ilk 50 okul arasına giren Atak Koleji, 2013'te başarı çıtasını biraz daha yükseltti." dedi

SBS Mardin birincisi olan Abdullah Karaaslan ise "Bu başarıda okul öğretmenlerimin ve ailemin büyük katkısı var.Kendi gayretimin yanında öğretmenlerimin de çok ciddi çabalarının da sonucunu almış olduk. İnşallah bu başarıyı üniversite hayatında bu öğretmenlerle devam ettirmek istiyorum." diye konuştu.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.