ASRİAD Konya’dan Merhaba’ya ziyaret

ASRİAD Konya’dan Merhaba’ya ziyaret

Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Konya Şube Başkanı Mustafa Balta, İş Geliştirme Başkanı İsa Öney, Kurumsal İlişkiler Başkanı Alaaddin Üstün ve Yönetim Kurulu üyesi Dursun Aktaş Merhaba Gazetesi’ni ziyaret etti.

Pandemi döneminde özellikle tekstil sektöründe durma yaşandığını belirten Başkan Mustafa Balta, “Restoran ve kafeler zaten kapalı. Ama durma noktasına gelen sektörler de var. Özellikle tekstil sektöründe bir durma var. Maske işine girenler oldu evet ama genelde bir durağanlık var” dedi.

FUARLAR SADECE KONYA’DA MI YASAK

İstanbul ve Gaziantep gibi illerde fuarların yapıldığını fakat Konya’da yapılacak fuarın ertelendiğini hatırlatan Başkan Kaya şunları söyledi: “İstanbul’da fuarlar yapılıyor. Gaziantep’te ayakkabı fuarı yapıldı. Ama iş Konya’ya geldiğinde yapılacak fuarlar virüsten dolayı ertelendi. Özellikle tarım fuarı Konya için çok önemli. Virüsten dolayı iptali söz konusu olmamalı. Eğer iptal ediliyorsa ülkedeki tüm fuarlar iptal edilmeli. Başka yerde yapılıyorsa Konya’da da yapılabilir. Hem aynı zamanda virüs artık normale dönüyor. Fuarlar yapılabilir.”

MUSTAFA ÜNÜVAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.