ASRİAD Konya ve Sakarya kardeş oldu

ASRİAD Konya ve Sakarya kardeş oldu

Asrın İş İnsanları Derneği (ASRİAD) şubeleri arasında iletişimin artması ve yeni iş birliklerine imza atılması amacıyla Konya’ya gelen ASRİAD Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal ve şube üyeleri, ASRİAD Ko

Asrın İş İnsanları Derneği (ASRİAD) şubeleri arasında iletişimin artması ve yeni iş birliklerine imza atılması amacıyla Konya’ya gelen ASRİAD Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal ve şube üyeleri, ASRİAD Konya Şube Başkanı Abdullah Karabağ ile yönetim kurulu ev sahipliğinde temaslarda bulundu. ASRİAD Konya Şubesi ile ASRİAD Sakarya Şubesi kardeş şube oldu.

NİTELİKLİ, DERİNLİKLİ VE KAPSAMLI İŞLER YAPILIYOR

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan ASRİAD Konya Şube Başkanı Abdullah Karabağ, ASRİAD şubelerinin arasındaki iş birliklerinin önemine ve iletişime vurgu yaptı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karabağ, “Önce Nitelik” temel sloganı ASRİAD’ın ve tüm mensuplarının hayata bakışını ifade etmektedir. Bu doğrultuda nitelikli iş, nitelikli insan ve nitelikli ekonomi tezini gündemde tutmak ve tüm insanlar için memnun olacakları bir ekonomik ve sosyal hayat üretmek ASRİAD için temel hedeflerdendir. Ar-Ge, Ür-Ge, inovasyon, patent, faydalı model ve dijital ekonominin getirdiği tüm yenilikler ASRİAD için öncelikli konulardır. ASRİAD, olabildiğince nitelikli, derinlikli ve kapsamlı işler yapma azminin adresidir” dedi.

ASRİAD Sakarya Şube Başkanı Rıdvan Ulusal da ASRİAD’ın Türkiye Yüzyılında Türkiye’nin üretim, istihdam ve ihracat eksenli çalışmalarına yön verdiğine dikkat çekerek, “Bu ziyaretin hayırlı ticari ilişkilere vesile olacağı inancındayım” diye konuştu.

M. ALİ NURULLAHOĞULLARI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.