Artık tek hedef Konferans Ligi 

Artık tek hedef Konferans Ligi 

Fatih Karagümrük ve Antalyaspor mağlubiyetleriyle Şampiyonlar Ligi hedefinden kopan Konyaspor  Trabzonspor’un da kupadan elenmesiyle  UEFA Avrupa Ligi’ne katlıma şansını da kaybetmiş oldu.  Yeşil-beyazlı takımın artık tek hedefi Avrupa Konferans Ligi 

Süper Ligde 36. haftada Antalya’ya 3-2 yenilen Konyaspor  64 puanla 3. sırada kalmaya devam etti. Anadolu Kartalı son 2 haftaya Fenerbahçe ile 5 ve 4.Başakşehir ile 3 puan fark ile girdi. 

Fatih Karagümrük ve Antalyaspor mağlubiyetleriyle Şampiyonlar Ligi hedefinden kopan Yeşil-beyazlılar, Trabzonspor’un da kupadan elenmesiyle birlikte UEFA  Avrupa Ligi şansını da kaybetmiş oldu Yeşil-beyazlı ekibin artık tek hedefi UEFA Avrupa Konferans Ligi.

Lig’de 64 puanla 3. sırada yer alan Konyaspor, sezonu üçüncü sırada tamamlamak için son iki maçından mutlak galibiyetle ayrılması gerekiyor. En yakın takipçisi Başakşehir ile arasında 3 puan fark bulunan Yeşil-beyazlılar sezonun son iç saha maçında 15 Mayıs Pazar günü Hatayspor ile karşılaşacak. Konyaspor bu maçı kazanması durumunda Avrupa kupalarına katılma hakkı elde edecek.

Yeşil-beyazlı takım ligin son maçında ise deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak. Konyaspor, bu iki final maçını puan yada puanlarla kapatarak Avrupa hayalini gerçekleştirmek istiyor.

KONYASPOR’DA KRİTİK MAÇIN HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR 

15 Mayıs Pazar günü Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu 37. hafta maçında iç sahada Atakaş Hatayspor’u konuk edecek İttifak Holding Konyaspor, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarına başladı.

Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Antalyaspor maçında ilk 11’de forma giyen futbolcular, salonda yenileme çalışması yaptı. Diğer futbolcular, sahada koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanı 5’e 5 oyun ile devam ettirdi. Alt yapıdan Buğra Yıldırım, Orkun Sarun ve Ozan Özşen’in de yer aldığı antrenman çift kale maç ile sona erdi.Fatih Karagümrük ve Antalyaspor mağlubiyetleriyle Avrupa yarışında sıkıntıya düşen Konyaspor’da gözler son iç saha maçında.

Hafta sonunda Hatayspor’u konuk edecek olan yeşil-beyazlı takım önceki gün yaptığı antrenmanla hazırlıklarına start verirken dünü salonda çalışarak geçirdi.

SPOR SERVİSİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.