Artem Kravets 2. sırada

Artem Kravets 2. sırada

İttifak Holding Konyaspor'un yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Ukraynalı golcü Artem Kravets, yeşil beyazlı formayla çıktığı 5. maçında 4. golünü atmayı başardı.

İlk kez 3. haftada oynanan Beşiktaş karşısında forma giyen ve o maçta 2 gol atıp 1 asist yapan golcü futbolcu, daha sonra 5. haftada iç sahada oynanan Yeni Malatyaspor maçında da ağları sarsmıştı. Bugünkü Başakşehir maçına da ilk 11'de başlayan 31 yaşındaki futbolcu 69. dakikada topu ağlara yollayarak yeşil beyazlı formayla 4. golünü atmış oldu.

POZİSYONLARI GOLE ÇEVİRMEDE 2. SIRADA

Konyaspor’un golcü oyuncusu Artem Kravets girdiği pozisyonları gole çevirmede Süper Ligin 2. sırasında yer alıyor. Süper Lig'de gol krallığını 6 golle Davidson ile paylaşan Loic Remy, yüzde 46’lık oranla bu alanın en iyisi. Anadolu Kartalı’nın golcü oyuncusu Artem Kravets ise bu konuda ikinci sırada yer alıyor. Ukraynalı oyuncu yüzde 36 oranla 2. sırayı Fatih Karagümrüklü Erik Sabo ile paylaşıyor. Süper Lig’de Alanyasporlu Davidson ve Çaykur Rizesporlu Remy 6’şar golle, krallık yarışında zirvede yer alıyor. Galatasaraylı Falcao 5 golle 2. sırada yer alırken Konyasporlu Artem Kravets ve Fatih Karagümrüklü Erik Sabo, 4’er golle 3. sırayı paylaşıyor.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.