Arıboğan: Mancini İle Görüşmelere Yarın Devam Edeceğiz
Yayınlanma:
Galatasaray CEO'su Lutfi Arıboğan, Roberto Mancini ile görüşmelere yarın devam edeceklerini ve gelişmeleri açıklayacaklarını söyledi.
Galatasaray CEO'su Lutfi Arıboğan, Roberto Mancini ile görüşmelere yarın devam edeceklerini ve gelişmeleri açıklayacaklarını söyledi.
Galatasaray'ın yeni teknik direktör adaylarından Roberto Mancini ile İstanbul'da yapılan ve yaklaşık 5,5 saat süren görüşmenin çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Arıboğan, "Yarın akşam gelişmeleri açıklayacağız. Yarın görüşmeye devam edeceğiz. Kendisi ile görüşüyoruz." diye konuştu.
Bir gazetecinin "Yardımcılar konusunda sorun mu var?" sorusuna ise Arıboğan, "Hayır hiçbir öyle konu yok. Kendisi ile görüşmeler başladı." şeklinde cevap verdi. CİHAN
Kaynak:
Spor





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.